Connect with us

Mali fudbal

Gavrilović ostaje u Novom Pazaru

KMF”Novi Pazar” i mladi stručnjak Marko Gavrilović, produžili su saradnju.

Prenosimo vam reči gospodina Gavrilovića o nastavku saradnje, utiscima, očekivanjima…

– Pre dva dana sam postigao konačan dogovor sa Upravom kluba i u narednoj sezoni nastaviću sa radom u KMF “Novi Pazar”. Imao sam dve ozbiljne i konkretne ponude iz Srbije i jednu iz Hrvatske, takođe bilo je nekih priča iz još nekih naših klubova kao i klubova iz drugih zemalja, ali konkretnih ponuda nije bilo.

Gavrilović je istaka da je sa svojom ekipom u Novom Pazaru ostvario dobre rezultate.

– Ko me poznaje zna koliko sam ambiciozan i da želim uvek više i stoga bi bilo prirodno da cilj za narednu sezonu bude jedan od trofeja, osvajanje Futsal Kupa Srbije ili titule prvaka Prve Futsal Lige Srbije. Videćemo koliko je to realno, imajući u vidu da su nam otišli Dejan Jovanović, Predrag Jovanović i Jakup Ramadani, dok je Mirza Hot otišao da radi u Nemačku i još ne znamo kad će se vratiti. Za sada su došli Denis Ramić i Andrijano Knežević i realno smo kvantitativno a samim tim i kvalitetom slabiji nego prošle sezone. Novca za još pravih pojačanja deluje da trenutno nema i probaću u dogovoru sa Upravom KMF “Novi Pazar” da pronađem još nekog igrača iz okoline Novog Pazara ili iz samog Pazara koji će nam značiti bar da nas ima dovoljno na okupu za kvalitetne treninge, analizirao je ukratko Gavrilović.

Poslednja sezona prekinuta je zbog pandemije izazvane koronavirusom te je odlukom FSS odlučeno da pobednik bude proglašen na osnovu trenutnog stanja na tabeli što je Crvenoj zvezdi donelo titulu.

-Uželeli smo se futsala i jedva čekamo da počne nova sezona. Ono što je sigurno je to da ćemo u svaki meč ući sa ciljem i idejom kako da pobedimo a vreme će da pokaže za koji će plasman to biti dovoljno, kazao strateg Novog Pazara.

Futsalbalkan.com

Click to comment

Leave a Reply

Mali fudbal

Gavrilović: Svesni smo velikih očekivanja, ali videćemo koliko je to realno

Trener novopazarskih futsalera Marko Gavrilović rekao je da je svestan da javnost ima velika očekivanja od njegovog tima u predstojećoj sezoni, ali da je još uvek rano govoriti o realnim dometima.

“Dve uzastopne titule vicešampiona države promovišu nas među favorite u borbi za trofeje, što je i naša želja. Ipak, nismo baš u zavidnoj poziciji. Imamo nešto manji izbor igrača u odnosu na prethodnu sezonu i ne bih mogao da procenim naše realne mogućnosti dok ne provedemo dovoljno vremena u sali za trening”, rekao je Gavrilović.

Novi Pazar je okončao letnju pauzu i počeo pripreme, a Gavriloviću će nastupajuća sezona biti treća na klupi tog kluba.

Ekipa je oslabljena odlascima Predraga Jovanovića, Dejana Jovanovića i Jakupa Ramadana, a angažovani su reprezentativac Srbije Denis Ramić i Andrijano Knežević, koji je za Pazarce odigrao prolećni deo prvenstva u sezoni 2017/18.

“Ramić sa 25 godina poseduje veliko iskustvo igranja klupskog i reprezentativnog futsala na najvišem nivou. Nisam do sada sarađivao s njim, ali odlično ga poznajem i očekujem da će da se uklopi i da bude veliko pojačanje. Mnogo će nam značiti i Knežević”, ocenio je Gavrilović.

Prva futsal liga Srbije trebalo bi da startuje 25. septembra, a Novi Pazar će u prvom kolu biti domaćin ekipi Vranja.

M. Minić /rtvnp

Continue Reading

Atletika

FOTO: Medisport family otvorio novi salon za fizikalnu terapiju

Danas je ulici Veljaka Vlahovića svečano otvoren modorno opremljen fizio-centar Medisport family. Otvaranju je prisustvovao veliki broj profesionalnih sportista koji su uglavnom i korisnici usluga Midisport-a.

-Posle osam godina rada odlučili smo da odvojimo alternativnu od fizikalne medicine i rehabilitacije, rekao vlasnik Jasmin Dzogović.

U novin prostorijama vršiće se lečenje fizikalnim terapijama, kineziterapijama pod nadzorom diplomiranih fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom uečenju kod teških povreda kao i povreda kod sportista.

-Naša nova ambulata opremljena je aparatima najnovije generacije a jedini smo u regionu opremljeni aparatom TEKAR Medi Pharon 5 koji efikasan u ubrzavanju procesa oporavka kod uganuća, istegnuća mišića, kao i drugi trauma bilo da su u akutnim ili hroničnim fazama, kazao je Dzogović.

TEKAR Medi Pharon 5

U dosadašnjim prostorijama na Gradskom stadionu vršiće se tretmani hidzame, akupunkture i kiropraktike.

Continue Reading

Mali fudbal

Reprezentativac pojačao KMF Novi Pazar

futsal kmf novi pazar

Klub malog fudbala Novi Pazar danas je pojačan sa dvojicom iskusnih futsalera. Reč je o reprezentativcu Denisu Ramiću i Adrijanu Kneževiću koji su stigli iz niške Kalče.

-Dolazak ove dvojice verovatno neće biti jedini ali to će u mnogome zavisiti od finansijske situacije, koja već sad preti da bude najveći problem samo našeg i ostalih klubova, jer pandemijom svima nama pokvarila planove, rekao je predsednik kluba Međedović.

On je istakao da je i za narednu sezonu vrh tabele ostao kao cilj ali da će ostavarenje biti jako toško zbog novonastale situacje.

-Osim finansijskog momenta otežavajuća okolnost može da bude i to što će se veći broj utakmica igrati bez publike koja je nama ključni faktor. Još uvek to nije odlučeno ali sudeći po informacijama koje dolaze do nas sve je izvesnije da će tribine biti prazne, kazao je Međedović.

Otišla trojica futsalera

Klub nije nastavio saradnju sa Predragom Jovanovićem, Jakupom Ramdanijem i Dejanom Jovanovićem.

Continue Reading

Aktuelno

Copyright © 2020 sportklik