Connect with us

Ostali sportovi

Fatma Idrizović šampion Srbije

Fed kup reprezentativka Srbije u tenisu Fatma Idrizović osvojila je danas Letnje prvenstvo Srbije u konkurenciji do 16 godina, koje je održano na šljakastim terenima Teniskog kluba Sloboda u Čačku.

Šesnaestogodišnja Novopazarka, koja je od organizatora dobila specijalnu pozivnicu, u finalu je u dva seta (6:3, 6:1) savladala dve godine mlađu petu nositeljku Miju Ristić iz Bora.

Idrizović je do treće uzastopne titule na Letnjim prvenstvima Srbije za uzrast do 16 godina stigla bez izgubljenog seta.

Ona je u prvom kolu pobedila Kruševljanku Marijanu Ilić (6:0, 6:1), a u drugom kvalifikantkinju Saru Đunisijević iz čačanskog Kolosa (6:1, 6:0).

Novopazarska teniserka potom je u četvrtfinalu bila bolja od članice novosadskog Sajmišta Dunje Marić (6:2, 6:4), da bi u polufinalu slavila protiv prve nositeljke Emilije Zdravković iz niške Teniske Akademije Živković (6:4, 6:3).

Zdravković je s klupskom koleginicom Anjom Stanković podelila treće mesto na državnom šampionatu u Čačku.

Fatma Idrizović je višestruka prvakinja Srbije za uzraste do 12, 14 i 16 godina na otvorenom i u dvorani.

Izvor: radiostoplus.com

Foto: vesti.rs

Click to comment

Leave a Reply

Atletika

FOTO: Medisport family otvorio novi salon za fizikalnu terapiju

Danas je ulici Veljaka Vlahovića svečano otvoren modorno opremljen fizio-centar Medisport family. Otvaranju je prisustvovao veliki broj profesionalnih sportista koji su uglavnom i korisnici usluga Midisport-a.

-Posle osam godina rada odlučili smo da odvojimo alternativnu od fizikalne medicine i rehabilitacije, rekao vlasnik Jasmin Dzogović.

U novin prostorijama vršiće se lečenje fizikalnim terapijama, kineziterapijama pod nadzorom diplomiranih fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom uečenju kod teških povreda kao i povreda kod sportista.

-Naša nova ambulata opremljena je aparatima najnovije generacije a jedini smo u regionu opremljeni aparatom TEKAR Medi Pharon 5 koji efikasan u ubrzavanju procesa oporavka kod uganuća, istegnuća mišića, kao i drugi trauma bilo da su u akutnim ili hroničnim fazama, kazao je Dzogović.

TEKAR Medi Pharon 5

U dosadašnjim prostorijama na Gradskom stadionu vršiće se tretmani hidzame, akupunkture i kiropraktike.

Continue Reading

Aktuelno

Copyright © 2020 sportklik