Connect with us

Košarka

Dejan Tomašević uručio vredne donacije Opštoj bolnici u Novom Pazaru

Danas je u Novom Pazaru boravio proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Tomasevic. On je sa prijateljima iz košarkaškog kluba Novi Pazar obišao gradonačelnika Novog Pazara, Opštu bolnicu i Dom zdravlja u tom gradu.

Tomašević je tom prilokom uručio vredne donacije novopazarskom Domu zdravlja.

Pored velike količine maski i dezinfekcionih sredstava, Tomašević je domu zdravlja donirao i 10 vaučera koje poklanja kompanija “Mona” za boravak u njihovom hotelu na Zlatiboru. Vaučeri će biti uručenui medicinskom osoblju koje istaklo u borbi protiv virusa Covid19.

“Došao sam da posetim Opštu bolnicu i Dom zdravlja u Novom Pazaru i lično se uverim u zdravstveno stanje građana ovog grada. Sa sobom odnosim veoma pozitivne utiske i srećan sam što je situacija puno bolja” – izjavio je tom prilikom Dejan Tomašević.

Njega je ovim povodom primio i gradonačelnik Nihat Bipevac koji je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost proslavljenom košarkašu.

“Novi Pazar je oduvek imao imao prijatelje koji su tu u dobru i zlu. Dugačak je spisak onih kojima smo dužni zahvalnost, ali se ovom prilikom posebno zahvaljujem našem prijatelju Dejanu Tomaševiću” – rekao je Biševac.

Click to comment

Leave a Reply

Košarka

KOŠARKA: Brunčević u rumunskom Galaciju

Dosadašnji košarkaš Novog Pazara Tarik Brunčević potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Galacija, koja se takmiči u najjačoj ligi Rumunije.

“Posle pet lepih sezona, gde smo u poslednje dve igrali ozbiljna takmičenja poput Košarkaške lige Srbije (KLS) i ABA 2 lige, mislim da je bilo vreme da odem iz Pazara. Radio sam jako i tokom leta s trenerom Samirom Hačkovićem”, rekao je Brunčević.

Brunčević ima 24 godine, visok je 206 centimetara i igra na poziciji krila.

On je prošle sezone u KLS za oko 25 minuta na terenu ostvario prosek od 12 poena, pet skokova i dve asistencije, uz 53 odsto šuta iz igre, 48 odsto za tri poena i 86 procenata sa linije za slobodna bacanja, dok je u ABA 2 ligi beležio 10 poena, tri skoka i asistenciju.

“Dobio sam mnogo ponuda iz celog regiona, ali odlučio sam se za Rumuniju. Tamo se igra košarka sa dosta tranzicije i šuteva za tri poena, što meni potpuno odgovara. Pripreme startuju 1. septembra, čemu se iskreno radujem. Verujem da na ovaj način počinjem dugu i uspešnu internacionalnu karijeru”, zaključio je Brunčević.

M. Minić /rtvnp

Continue Reading

Atletika

FOTO: Medisport family otvorio novi salon za fizikalnu terapiju

Danas je ulici Veljaka Vlahovića svečano otvoren modorno opremljen fizio-centar Medisport family. Otvaranju je prisustvovao veliki broj profesionalnih sportista koji su uglavnom i korisnici usluga Midisport-a.

-Posle osam godina rada odlučili smo da odvojimo alternativnu od fizikalne medicine i rehabilitacije, rekao vlasnik Jasmin Dzogović.

U novin prostorijama vršiće se lečenje fizikalnim terapijama, kineziterapijama pod nadzorom diplomiranih fizioterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom uečenju kod teških povreda kao i povreda kod sportista.

-Naša nova ambulata opremljena je aparatima najnovije generacije a jedini smo u regionu opremljeni aparatom TEKAR Medi Pharon 5 koji efikasan u ubrzavanju procesa oporavka kod uganuća, istegnuća mišića, kao i drugi trauma bilo da su u akutnim ili hroničnim fazama, kazao je Dzogović.

TEKAR Medi Pharon 5

U dosadašnjim prostorijama na Gradskom stadionu vršiće se tretmani hidzame, akupunkture i kiropraktike.

Continue Reading

Košarka

Ilić ponovo u plavom dresu

Košarkaš Marko Ilić ponovo je u timu Novog Pazara, objavljeno je na Facebook stranici ovog kluba.

Ovaj krilni igrač ima 30 godina i visok je 203 centimetra. On je tokom karijere nastupao i za Radnički iz Beograda, litvansku Džukiju, OKK Beograd, Smederevo, Tamiš i francuski Nord Ardeš.

Ilić je bio član ekipe Novog Pazara u sezoni 2017/18 kada je klub izborio plasman u KLS.

Početak takmičenja u KLS planiran je za 26. septembar.

Continue Reading

Aktuelno

Copyright © 2020 sportklik